EXAMINE THIS REPORT ON بوستر پمپ آبرسانی

Examine This Report on بوستر پمپ آبرسانی

Examine This Report on بوستر پمپ آبرسانی

Blog Article

نصب‌ غیراستاندارد و زیاد بزرگ هم گران هستند و هم ناکارآمد، بنابراین استخدام یک شرکت مهندسی واجد شرایط برای طراحی و مشخصات دقیق بسیار مهم می‌شود.

در صورت امکان، آن را تعمیر و در غیر این صورت، تعویض کنید.

اکنون که با کاربرد بوستر پمپ آبرسانی آشنا شدیم، بهتر است بدانیم چه عواملی سبب کاهش فشار در ساختمان‌ها می‌شود؟

– پمپ رزرو: در شرایطی که پمپ اصلی با مشکلی مواجه می شود، با فرمان تابلو برق این پمپ سریعا وارد مدار می شود و کار خود را آغاز می کند تا وقفه ای در اطفاء حریق به وجود نیاید.

بوستر پمپ در صنعت، خطوط لوله و برخی سیستم‌ فرآیندی کاربرد دارد، اما کاربرد بوستر پمپ فقط به این موارد ختم نمی شود و می‌توان از آن در خانه‌های مسکونی و صنایع سنگین استفاده کرد.

متاسفانه در کشورمان به این نکته توجه نکرده و به عنوان یک اشتباه متداول، سوئیچ فشار روی کلکتور رانش نصب می کنند و هیچ شیر تستی برای آن درنظر گرفته نمی شود که آن یک اشتباه بزرگ است.

امروزه با افزایش تراکم ساخت و ساز در شهرها واجرای پروژه های بلند مرتبه، ارتقاء سطح ایمنی در دستور کار مناطق مختلف شهرداری قرار گرفته که از جمله مهمترین این بخش ها استفاده از سیستم های هشدار و اطفای حریق می باشد.

شما جهت تامین فشار آب مورد نیاز خود، در واحدهای بزرگ، ساختمان‌های مرتفع و سایر اماکن نیاز به تامین دبی یا آبدهی در فشار یا هد مناسب دارید.

از بوستر پمپ در مجتمع‌های مسکونی با تعداد واحد بالا، فرودگاه‌ها، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های اداری و تجاری بزرگ و سایر فضاها به منظور انتقال، حفظ تعادل و کنترل فشار آب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اکثر بوستر پمپ‌ها از پمپ‌های رایج گریز از مرکز استفاده می‌کنند. دلیل استفاده از این پمپ‌ها دبی پایین و هد بالا برای اکثر کاربردهای بوستر پمپ است.

سازنده بوستر پمپ باید خدماتی را با توجه نیاز مشتری به وی ارائه دهد. محصولی که برای شما نصب می‌شود، امکان تعویض آن بسیار سخت است و باید هزینه زیادی را برای عوض کردن آن پرداخت کنید.

بوستر پمپ از یک تا چند پمپ تشکیل شده است که به صورت موازی در کنار هم به وسیله یک تابلوی کنترل تحت فرمان کار می‌کنند.

برخی از اجسام کوچک مانند سنگ‌ریزه‌ها می‌توانند باعث سایش و پارگی برخی از قطعات آب‌بندی داخل پمپ شوند.

از سوی دیگر، برای جلوگیری از ازدیاد روشن و خاموش شدن پمپ ها سعی می شود حجم مخزن دیافراگمی را قدری بزرگتر از حداقل مورد نیاز برای نگهداری فشار انتخاب نمود، تا مصارف کوچک از محل ذخیره مخزن تامین گردد و سپس درصورت نیاز به مقادیر بیشتر آب مورد نیاز تامین شده و ضمنا آب تخلیه شده از مخزن نیز دوباره جایگزین شود. هر چند این وظیفه را می توان به پمپ جوکی نیز محول نمود تا مصارف کوچک را پاسخگو باشد اما به دلایلی که ذکر شد ترکیبی از پمپ جوکی و مخزن دیافراگمی توصیه می شود که باعث جلوگیری از روشن و خاموش شدن های مکرر here پمپ های اصلی گردد.

Report this page